Nieuwe single Johnny Bolk voor film Telegraaf TV

De nieuwe single ‘Moet dat nou’ van Johnny Bolk is naar idee van de Telegraaf. Het nummer gaat over brokkenpiloten die regelmatig te zien zijn in het item ‘De Dashcam’. Bolk is nauw verbonden met de transport en daardoor de aangewezen persoon om hier een single bij te maken.

 

Steeds meer weggebruikers maken gebruik van een dashcam. Daardoor verschijnen er regelmatig filmpjes van wegmisbruikers of ongelukken. Deze filmpjes zijn onder andere te zien in ‘De Dashcam’ op Telegraaf tv. Dit item wordt momenteel uitgewerkt tot ‘Dashcam the Movie’ en een daarbij horende titelsong.

Voor de titelsong is Johnny Bolk benaderd. Naast het zingen, werkt hij zelf in het speciaal transport en zijn vader is eigenaar van de 150 vrachtauto’s tellende firma Bolk transport in Almelo. Zijn betrokkenheid met het verkeer en zijn zangcarrière maken hem geschikt om het idee van Telegraaf TV uit te werken. Van Telegraaf lezer en kijker Bert Splinter kreeg de zanger een tekst aangeleverd over verkeershufters in het verkeer. Dit is uitgewerkt in de studio en op het arrangement van Hans Aalbers. ‘Moet dat nou’ is een nummer geworden met een duidelijke boodschap, maar ook met een knipoog naar de carnaval. Het is een serieus onderwerp, maar met gezellige muziek.

De nieuwe single ‘Moet dat nou’ is zomaar op Johnny zijn pad gekomen. Dat betekent dat de planning voor het uitbrengen van bepaalde singles van zijn debuutalbum ‘Convoi Exceptionnel’ is opgeschoven tot na de carnaval.

 

 

http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/27600868/__Carnavalskraker_tegen_verkeershufters__.html