Nieuwe single Jettie Pallettie.

Het Fanbal “ Feest in de Tent “ van Signorina Pallettie, afgelopen november in Blankenberge, was een overweldigend succes. Zij sloot deze avond spetterend af met haar eigen, vernieuwde versie van de “French Can Can”. Jettie Pallettie vindt het weer de hoogste tijd voor actie en daarom heeft zij deze welbekende deun omgetoverd in een onvervalste meelaller die het Pallettie virus weer volledig laat ontvlammen.

 

Deze heerlijke benenschopper mag dan ook niet ontbreken in de doldwaze dagen die er weer aankomen.

Met de fantastische bijbehorende, kleurrijke videoclip weet Jettie Pallettie het weer voor elkaar te krijgen je te laten lachen. Laat je maar lekker meevoeren in de gekte die Jettie Pallettie heet en gooi je beentjes in de lucht met de “French Can Can” !