Nieuwe single De Divy’s

De Divy’s is een zangduo dat bestaat uit moeder Diane en dochter Evy. Diane is al jaren besmet door het zangvirus en heeft als solo zangeres meerdere cd’s uitgebracht. Ze is al sinds haar 14e ‘ verzot’ aan het zingen. Vele zangwedstrijden deed ze mee en bij vele won ze prijzen waaronder op haar 17e een auto terwijl ze nog geen rijbewijs had.

 

Trouwde kreeg kinderen maar bleef zingen met een Bigband. Werkte mee aan TV optredens – toerde door het buitenland en was een van de gasten tijdens het TV spektakel 50 jaar Nationale Loterij. Samen met haar man runt ze een Internationaal transportbedrijf maar in de schare vrije tijd zitten beide in de home studio liedjes te maken waarbij manlief Pierre zorgt voor de melodie en Diane voor de tekst.

Sinds een aantal jaar zingt Diane met haar oudste dochter Evy. Samen vormen ze het duo De Divy’s en scoorden in 2016 met het nummer Jij Jij Jij. En tijdens de carnaval van 2016/2017 met “ Schakkelakke boem”. Nu komen ze met een nieuwe single die een andere kant van dit Vlaamse duo laat zien. “ He Lekker Dier” is een nummer waarbij het niet mogelijk is om stil te blijven zitten en dat weten ze al van de vele optredens die het duo in zowel België als Nederland geeft. Dat enthousiasme is nu op cd vastgelegd en hoe. Luister zelf en wellicht ben ook jij overtuigd dat het een duo betreft waar we nog veel van zullen gaan horen
Vanaf vandaag verkrijgbaar als fysieke cd bij de cd speciaalzaak – als download via o.a. iTunes en te beluisteren via o.a. Hits.Nl – Spotify en aan te vragen bij je favoriete radiozender(s)