Nieuwe single Amaryllis Temmerman

Na de hit ‘1 moment’, stapt Amaryllis Temmerman het nieuwe jaar in met een nieuwe single en videoclip. ‘Ik mis je zo’ kreeg een heel andere stijl mee, maar blijft even herkenbaar en toegankelijk. De tekst is opnieuw van Amaryllis en de muziek werd gecomponeerd door Tom Vanstiphout, die net als bij de vorige single ook de productie voor zijn rekening nam.
Een beetje positieve melancholie gegoten in een liedje’, zo noemt Amaryllis haar nieuwste creatie. ‘Ik vind het zelf het sterkste wat ik ooit geschreven heb. Warm en herkenbaar voor de komende koude maanden.’ Amaryllis Temmerman al jaren toonaangevend in België spreidt nu haar muzikale vleugels uit. In de aanloop naar een nieuw album is “ Ik mis je zo” een single die naar verwachting net als in haar eigen land kan rekenen op stevige airplay.