Nederlandse BELIEBERS kunnen het nauwelijks geloven; Justin Bieber naar Pinkpop

Met de bevestiging van JUSTIN BIEBER is het programma van Pinkpop 2017 een veel besproken onderwerp de laatste dagen. Bieber staat naast Green Day, Richard Ashcroft (voormalig zanger The Verve), Kings Of Leon, Martin Garrix, System Of A Down en The Ten Bels of het podium in Geleen. Met de komst van Bieber naar het Pinkpop denken heel veel mensen dat het festival een andere ‘look’  krijgt, als voorgaande jaren men gewend is geweest.

 

Na maanden van geruchten kan de organisatie de komst van werelds grootste popidool Justin Bieber bevestigen. Met wereldwijd meer dan vijftien miljoen verkochte albums, 26 miljoen verkochte singles, twaalf American Music Awards, vijftien Billboard Awards, één Grammy Award, twee BRIT Awards en 21 MTV Europe Music Awards is de 22 jarige Justin Bieber een van de populairste artiesten ooit. De organisatie is dan ook trots om hem als headliner van de eerste Pinkpop-dag te verwelkomen.

In het kader van zijn ‘Purpose World Tour’ zal Justin Bieber, met zijn enige show in de Benelux, de eerste dag van Pinkpop 2017 headlinen. Naast de mega concerten in de stadions zal een gedeelte van de tour ook bestaan uit optredens op festivals. Met meer dan 270.000.000 volgers op social media behoeft Justin Bieber eigenlijk geen introductie meer. Ontdekt via Youtube breekt de Canadese zanger in 2010 met zijn hit ‘Baby’ door. Eind 2015 brengt hij zijn vierde en laatste studioalbum “Purpose” uit, welke het wereldwijde Spotify record voor meeste streams breekt door meer dan 200 miljoen keer gestreamd te worden in de eerste week na het uitkomen. Het album komt uiteindelijk in meer dan 100 landen op de nr.1 positie in de digitale ranglijsten terecht. Justin Bieber is sinds Stevie Wonder in 1963 de jongste artiest met een nr. 1 notering in de Amerikaanse Billboard lijst en staat volgens Forbes Magazine op de 3de plaats van meest invloedrijke artiesten in de wereld. In oktober 2016 verkocht de zanger nog tweemaal GelreDome in Arnhem uit.
PINKPOP TICKETPRIJZEN BLIJVEN GELIJK

De prijzen van de tickets voor Pinkpop 2017 stijgen dit jaar niet en de officiële prijzen zijn:

Weekendkaart: 3-dagen toegang incl. festivalcamping € 195,00 en
Dagkaart (zaterdag/zondag/maandag): € 95,00

(beiden incl. € 5,00 servicekosten)

De kaartverkoop start op zaterdag 11 maart 2017 om 10.00 uur via Ticketmaster. Let op: vóór de officiële start van de kaartverkoop worden al via diverse kanalen kaarten aangeboden, maar koop deze niet, dit zijn geen officiële kaarten! Kijk HIER voor meer informatie over de kaartverkoop.