KLUBBB3 brengt vandaag speciale Nederlandse single uit getiteld ‘Het Leven Danst Sirtaki’

De meest succesvolle Duitse nieuwkomers van 2016 komen vandaag met een nieuwe single speciaal in het Nederlands. Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff zijn KLUBBB3! De internationale groep staat sinds het begin van 2016 voor ongecensureerde schlager om mee te zingen en mee te feesten!

Nadat het debuutalbum vorig jaar binnen 4 maanden goud werd kwam het nieuwe tweede album van KluBBB3 onlangs op 1 binnen in Duitsland, in Oostenrijk op 2 en in Zwitserland op 3. Om ook de Nederlandse markt te veroveren komen de heren nu met de Nederlandse versie van ‘Das Leben tanzt Sirtaki’. Met carnaval in zicht kunnen we ons opmaken voor feestende menigtes! Het nummer is hier te downloaden en hier te streamen.

16 en 17 februari zijn de heren in Nederland ter promotie van de single en het album.

KluBBB3 is op dit moment bezig met een internationale tour waarbij ze in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en België 40 concerten zullen verzorgen.