Just Happiness – Vivre (Laat me)

Just Happiness (woonplaats: Rotterdam-Hoogvliet) bestaat uit de twee voormalige soloartiesten Caroline en Martin Eden. Caroline had diverse top 40 noteringen waaronder ‘Nr. 10 Willem Kieft’ en ‘Joey’. Martin Eden bereikt met ‘Donder donder nu maar op’ een eerste plaats in de ‘Nederlandstalige top 20’.

 

Nadat ze in 2014 elkaar het ‘Ja-woord’ hadden gegeven, besloten ze al snel ook op muzikaal gebied samen verder te gaan onder de naam ‘Just Happiness’. In 2015 kwam hun eerste cd uit met daarop 2 nummers te weten ‘Love to love you’ en ‘Dreamlover’. De ultieme wens om samen een Frans-/Nederlandstalig nummer op te nemen is uitgekomen en de keus viel al snel op het prachtige nummer ‘Vivre (Laat me)’.

De release en promotie worden verzorgd door Maurice Edelenbosch van UtimateDisk.nl.