Johnny Romein komt met ‘Vrolijke Meezinger’ voor een goed doel ‘Het Oranje Lied’!

Volkszanger Johnny Romein, bekend van ‘De Vrolijke Koster’ en ‘Ali Mentatie’, komt met een vrolijke meezinger ‘Het Oranje Lied’. Bij Johnny Romein staat één ding altijd voorop tijdens zijn optredens en dat is een feest! Hij stond in 1992 met twee singles tegelijk in de top 40. Met het succes van ‘Je hebt me belazerd’ en ‘Ali-Mentatie’ vestigde Johnny Romein in één klap zijn naam.

 

Elvis Presley was zijn muzikale inspiratie, André Hazes zijn voorbeeld en zijn artiestennaam is een ode aan zijn moeder. Johnny Romein, oftewel John van der Ree uit Sint Anthonis, zit al heel wat jaren in het vak.

Met het ‘Het Oranje Lied’ steunt Johnny Romein een zevendaagse voettocht om zo aandacht te genereren voor ‘kinderen met een beperking’ van Maastricht naar Brussel.

Deze tocht wordt gelopen door organisator en zanger Huub Adriaens en Gerard Adriaens van 12 tot 18 juni alvorens op 1 juli 2017 de derde editie van Oranje Zingt Zuid ‘Europe Calling’ plaats zal vinden in Maastricht met o.a. namen als Dennie Christiaan, Koos Alberts, Nick Nicolai, Yes-R, Sharon Doorson, Dean Saunders, John de Bever, John West, Lange Frans en Marianne Weber.

Een groots meezing spektakel waarbij ook deze jongeren nauw betrokken zijn bij het evenement. Zo zullen jongeren met een beperking van Talentino de catering met veel plezier tot in de puntjes verzorgen voor gasten.

De digitale RTV promotie wordt verzorgd door Maurice Edelenbosch van Ultimatedisk.nl.