Johan Kettenburg; Al jouw woorden zijn teveel

Na zijn deelname aan het SBS6 programma Bloed Zweet en Tranen is er enorm veel veranderd in het leven van Johan Kettenburg.  Van Meppel tot Amsterdam is hij een graag geziene gast op diverse podia en tijdens festivals. Na diverse hits als “waar is het feestje” en “Mij krijg je niet stuk” is het even rustig geweest rond de sympathieke Hilversumse volkszanger.

 

De afgelopen maanden is het team rond Johan Kettenburg samen met Manfred Jongenelis bezig geweest om de karakteristieke klanken waar Johan Kettenburg bekend mee is geworden een nieuwe impuls te geven.  Het resultaat is een remix van de eerste plaat van Johan Kettenburg  “Al jouw woorden zijn te veel” uit 2011, een vrolijk nummer met alle ingrediënten van een feestplaat met een mooie opbouw en doordat het nummer al in zijn vorige versie bekend is van Johan ook een gezellige meezinger.

Vanaf nu kunt u de nieuwe single van Johan Kettenburg downloaden via de bekende download portels en is de nieuwe single te vinden op Youtube. Johan Kettenburg is te volgen via Facebook, Twitter en uiteraard zijn eigen website www.johankettenburg.com