HENK STELTE – EVEN HIER

Een kleine vier jaar geleden is het nog maar dat zanger Henk Stelte zijn debuutsingle ‘Soms tegen beter weten in’, uitbracht. Dat het deze Utrechtse volkszanger ernst is met zijn muzikale carrière blijkt onder andere uit het feit dat hij de afgelopen jaar een reeks aan singlesreleases voorschotelde aan het publiek en de media.

Zo verscheen van Henk afgelopen september nog de vrolijke en dansbare track ‘Kom Je’ welke prima is opgepikt.

Toen al liet de zanger weten zijn muzikale draai te hebben gevonden en als het aan hem ligt hoopt hij door elk jaar 2 of 3 singles uit te brengen, meer en meer landelijke bekendheid te gaan vergaren. Uiteindelijk hoopt hij zijn beroep te kunnen gaan maken van deze voor hem zo mooie hobby. Met zijn nieuwe, via Nationale Artiesten Parade verschenen single ‘Even hier’, laat Henk een hele gevoelige kant van zich horen. Een fraai meeslepend levenslied met een hoog Hazes-sentiment dat door de Utrechter voortreffelijk wordt neergezet. Producer, componist en tekstschrijver van ‘Even hier’ Frank Verkooyen, vind dan ook dat Henk zich steeds beter ontwikkelt en een écht talent is om in de gaten te gaan houden!