Gouden Status voor de film waar Gio Swikker in mee speelt

Gio Swikker speelt ook een rol in de film van Ron Goossens “low Budget Stuntman” en nu te zien is in alle bioscopen in heel Nederland, deze film heeft de Gouden Status ontvangen in het programma RTL Boulevard en daar is de 13 jarige Gio Swikker natuurlijk enorm trots op.

Binnenkort zal ook zal Gio te zien zijn in het programma de grote improvisatie show die op 27 april wordt uitgezonden op RTL4, dus naast het zingen kan Gio nog veel meer. Gio Swikker is geboren op 1 November 2003 in Den Haag. Gio is vanaf zijn tweede jaar al helemaal verzot op muziek en vooral Nederlandstalige muziek zit hem in het bloed. Naast zingen heeft Gio ook iets met acteren zo heeft hij inmiddels al twee kleine rolletjes mogen spelen, één rol speelde hij in de film ‘New Kids’ en zijn tweede rolletje is medio 2017 te zien in de nieuwe politieserie ODDS met Tygo Gernandt van RTL5.
Over enkele weken zal ook een nieuw nummer van Gio Swikker uitkomen dus laat deze jonge knul weer van zich horen, maar een Gouden status voor de film waar hij in mee speelt daar is Gio wel heel erg trots op.