Gouden gevoel voor Dennie Christian.

Anderhalve week na de release heeft RON GOOSSENS LOW-BUDGET STUNTMAN de Gouden Film status bereikt. Meer dan 100.000 bezoekers zagen deze komedie, van de makers van NEW KIDS en BROs BEFORE HOs, in de bioscoop. Zanger Dennie Christian speelt een rol in deze film.

Dennie Christian zingt hierin ook ‘Ik Leef Niet Meer Voor Jou’, een cover van Marco Borsato’s Ik Leef Niet Meer Voor Jou uit 1995. Afgelopen weekend zat de zanger bij Jinek aan tafel en liet hij ook het nummer horen in de studio. Dennie Christian heeft nog geen reactie gekregen van Marco wat hij van deze versie vindt, aldus het antwoord op een vraag van Jinek aan Dennie.

 

De cast van de nieuwe komedie Ron Goossens, Low Budget Stuntman van Steffen Haars en Flip van der Kuil is uitgebreid met niemand minder dan Dennie Christian. Dennie Christian is één van de bekendste volkszangers van Nederland, en speelt in Ron Goossens, Low Budget Stuntman één van de andere talenten van Berrie (Michiel Romeyn), de louche manager van Ron Goossens. De cast bestaat verder uit hoofdrolspeler Tim Haars, Henry van Loon, Michiel Romeyn, Huub Smit, Fresku en Nils Verkooijen. In Ron Goossens, Low Budget Stuntman ontmoeten we Ron Goossens, een werkeloze alcoholist die om zijn huwelijk te redden Nederlands meest succesvolle actrice in bed moet zien te krijgen.