Gaan Peter Jan Rens en Emile Ratelband LIVE ruziemaken in Boulevard vanavond?

Peter Jan Rens en Emile Ratelband gaan vanavond live in RTL Boulevard de confrontatie met elkaar aan. Dat heeft de showrubriek van RTL 4 laten weten, aldus een bericht in Mediacourant. Laatst genoemde schrijft; Rens en Ratelband ruziën al een tijdje over een bedrag dat Rens van Ratelband heeft geleend, maar nooit heeft terugbetaald. Eigenlijk wilde Rens niet met hem praten, maar wel als het op tv komt.

 

“Dikke fittie tussen Emile Ratelband en Peter Jan Rens. Inzet: 6000 euro. Vanavond in RTL Boulevard gaan de twee live de confrontatie aan!“

Ratelband maakte in december bekend dat hij beslag wil laten leggen op het salaris dat Peter Jan Rens krijgt voor zijn tv-soap op RTL 5. De positiviteitsgoeroe ontdekte waar Rens tegenwoordig woont en is verhaal gaan halen. Hij bracht een fotograaf van Privé op de hoogte en die is foto’s gaan maken van de bonje die ontstond.

Rens reageerde wóest, zegt Ratelband. “Rens gooide de deur dicht in mijn gezicht. Dat ging net goed. Belachelijk dat hij mij een matennaaier noemde, want als hij een maat was geweest, had hij tegen mij gezegd: ‘Emile, hoe lossen we dit op? Ik krijg geld van RTL voor onze realitysoap, nu kan ik je betalen.’ Maar hij ging gelijk tekeer. Zo asociaal.”

RTL Boulevard is vanavond om 18.35 uur te zien op RTL 4.