Frans Bauer heeft meegeschreven aan nieuwe single Bob Offenberg.

Door de opzwepende Dance Classic sound uit de jaren 70 in een hedendaags jasje te steken komt Bob Offenberg met een knaller van een nieuwe single. In samenwerking met zijn vaste tekstschrijvers Laurens van Wessel en Frans Bauer heeft de zanger voor het eerst in zijn carrière meegeschreven aan de tekst van “Toen Ik Jou Zag”.

Deze hit in spe is de perfecte opvolger en volledig in lijn met Bob’s vorige dansbare hits zoals “Net Als In M’n Droom” en “Je Bent Te Gek”.  “Toen Ik Jou Zag” is net als zijn vorige singles opgenomen in Studio 69 te Zegge en komt uit op het vertrouwde label van NRGY Music.  De single is verkrijgbaar via alle gerenommeerde download portals. De videoclip is toegevoegd aan Bob Offenberg’s officiële YouTube kanaal.

Eind mei komt het complete album van zanger Bob Offenberg uit en deze zal groots worden gepresenteerd.

Meer informatie over Bob Offenberg is te vinden op www.boboffenberg.nl