Festival TUCKERVILLE van Ilse DeLange keert terug in Enschede.

Het Rutbeek bij Enschede zal 2 september het podium zijn van een nieuwe editie van Tuckerville en met een line-up met onder andere Racoon, Douwe Bob, The Common Linnets en Triggerfinger heeft Ilse DeLange al een sterke opstelling in handen.

 

De Almelose is initiatiefneemster van het Twentse festival, dat eerder werd gehouden in de Grolsch Veste, in 2014. DeLange: “Het heeft drie jaar geduurd voor wij een nieuwe editie hebben en ik heb er zin in.”

Nu dus op Het Rutbeek: “Met Het Rutbeek hebben we een prachtige alternatieve locatie gevonden, waar we nog grootser kunnen uitpakken met diverse binnen- en buitenpodia”, zegt de zangeres. “In plaats van de klinische sfeer van een stadion, staan we nu met bomen om ons heen in het groen.”

Thuiskomen

Ze heeft er zin in: “Voor mij is Tuckerville echt thuiskomen. Niet alleen omdat ik uit de regio kom, maar ook omdat ik zelf groot liefhebber ben van de muziekgenres waarop we ons richten.”

De Wereld Draait Door

DeLange zat vanavond in het televisieprogramma De Wereld Draait Door en werd emotioneel toen ze beelden terugzag van de eerste editie van Tuckerville. Toen brak ze op het podium.

De kaartverkoop voor het festival begint aankomend weekend; http://www.tuckerville.nl/#tickets

 

https://www.youtube.com/watch?v=WKXNeoiDinM