Femke Hengeveld lanceert nieuwe single Laat Me Gaan

In navolging van haar vorige single 1000 Bange Nachten komt Femke wederom met een lekker uptempo, fris en poppie nummer: Laat Me Gaan. Dit vlotte nummer is geschreven door Jeroen Englebert en Hans Bedeker, geproduceerd door Hans Bedeker en opgenomen in de Fendall Studios. De bijbehorende videoclip werd wederom geproduceerd door Zeno Groenewegen.
Haar vorige single 1000 Bang Nachten werd in september 2016 gelanceerd. Haar debuutsingle Ik Laat Je Gaan werd in februari 2016 gelanceerd. Femke heeft hiermee een eigen sound gecreëerd en het publiek lijkt dit erg te waarderen. Wekelijks treed zij meerdere malen door het hele land op, en heeft zij het podium al gedeeld met Nederlands grootste artiesten. Met dit derde en nieuwe nummer Laat Me Gaan zet Femke wederom een grote en logische stap in haar muzikale carrière.