FeestBeesten voor de 4e keer op rij uitverkocht

In november 2015 creëerde de broers Michael en Joey Hartkamp het evenement FeestBeesten. Het idee erachter? Pure gezelligheid gecombineerd met super live artiesten en unieke acties met het publiek. Alles rondom dit evenement staat in het teken van iedereen die van feesten, drinken en Nederlandstalige muziek houdt, kortom.. voor de échte FeestBeesten!

 

Op vrijdag 24 maart vind de 4e editie plaats met optredens van o.a. Django Wagner, John West, Henk Dissel, Joey Hartkamp. Ruim 7 weken voor aanvang van het evenement is deze alweer uitverkocht.

‘Wij zijn er super trots op dat wij zoveel trouwe bezoekers hebben en iedere editie weer is het een groot feest. Iedereen is gelijk en heeft maar een doel op de FeestBeesten avonden en dat is er samen een top avond van te maken, een groot feest!’. En dat laatste zal ook zeker weer gebeuren tijdens de 4e editie.

Of er al plannen zijn voor de 5e jubileum editie daarover liet Michael Hartkamp niet veel los ‘FeestBeesten zal doordenderen en natuurlijk gaat er wel iets spectaculairs neergezet worden maar meer kan ik er niet over zeggen…’