Er komt een nieuwe ‘DEURE’

De Deure, de Deure, wie steet er veur de deure, dat vroagt wie ons af……… Een hele bekende sound gezongen door Edwin van Hoevelaak & Willie Oosterhuis, hoorde bij  De Deure ( De Deur) waardoor bekende en onbekende artiesten een ‘doorgang’ kregen in het RTV OOST programma De Regiotap.  Nu nog wordt het liedje (en de deur zelf)  gebruikt bij o.a. de Mega Piraten Festijnen in heel Nederland. Die bekende Deure is aan vernieuwing toe.
Die Deure is inmiddels 20 jaar oud en zal binnenkort een verjongingskuur krijgen van Kunstenares Kristel Smit uit Haaksbergen. Kristel werkt bij DAC De Singel en zal schilderen met haar voorhoofd. Kristel heeft de opdracht geaccepteerd gisteren om een nieuwe Deure te creëren in ‘mini’ formaat. Een groter exemplaar zal daarna later gemaakt worden, aldus Willie Oosterhuis, die menig artiest door deze Deure heeft zien komen ( en zien gaan…)
Willie; “ De sfeer van de huidige moet blijven, abstract met felle kleuren.” Hij gaat nog met Kristel in overleg hierover. Kristel ; “Het wordt in ieder geval kleurrijk, want daar hou ik van”.

Door De Sterrenparade.

Wordt vervolgd.