Dochter Xander de Buisonjé geboren.

Xander de Buisonjé en zijn Sophie, zijn vorige week ouders geworden van hun dochter. Ze hebben haar Céla Lynn de Buisonjé genoemd. Vorige maand gingen Xander en Sophie naar Amerika om het meisje, dat ter wereld is gekomen via een draagmoeder, op te halen.

Xander laat weten via Facebook; ” Op 28 januari is onze dochter Céla Lynn de Buisonjé geboren. We hebben haar stiekem nog heel even voor onszelf gehouden en zijn zó enorm aan het genieten. Ze doet het super, we hadden niet blijer of trotser kunnen zijn! “

Het stel koos voor een draagmoeder omdat de artsen Sophie hadden afgeraden om opnieuw zwanger te worden. 4 jaar geleden werd bij Sophie een tumor uit haar buikholte verwijderd. Een nieuwe zwangerschap zou de kans op terugkomst van de tumor vergroten.