Dennie Christian covert ‘Ik leef niet meer voor jou’

Een absolute primeur voor de makers van Ron Goossens, Low-Budget Stuntman! In één week brengen zij twee titelsongs met bijbehorende clips uit voor de succesvolle film die sinds vorige week in de bioscoop (meer dan 100.000 bezoekers) te zien is. Na de release van STUNTANTHEM van Big2 en Hef afgelopen woensdag, is het nu de beurt aan Dennie Christian en zijn cover van ‘Ik leef niet meer voor jou’.

 

De song is te horen in de film Ron Goossens, Low-Budget Stuntman waarin Christian ook zijn debuut maakt als acteur. Steffen Haars en Flip van der Kuil tekenden als makers naast de film ook voor de twee videoclips. De hit ‘Ik leef niet meer voor jou’ van Marco Borsato werd voor de film totaal opnieuw gearrangeerd. Het nummer is in twee versies beschikbaar: de lange versie uit de film en de radio edit. De tracks staan inmiddels op alle download en streaming sites.

 

De film Ron Goossens, Low-Budget Stuntman, van New Kids en BROs BEFORE HOs makers Steffen en Flip, kreeg afgelopen weekend – ruim een week na release – al de Gouden Film voor 100.000 bezoekers. De film mag dus met recht een groot succes genoemd worden. Dennie Christian speelt in de comedy een uitvergrote versie van zichzelf en zingt ook enkele verrassende covers.
Over Ron Goossens, Low-Budget Stuntman Ron Goossens (Tim Haars) overleeft op spectaculaire wijze ternauwernood een dronkenmansactie. Als barman en beste vriend Peter (Henry van Loon) het filmpje van de amateurstunt online zet, gaat het viral. Een impresario (Michiel Romeijn) ziet een gat in de markt; hij wil Ron Goossens gaan verhuren als low-budget stuntman. Ron is hier verre van gecharmeerd. Totdat hij erachter komt dat zijn vrouw Angela, de liefde van zijn leven, met zo’n beetje het hele dorp is vreemdgegaan. Ron wil haar, ondanks alles, niet kwijt en krijgt van Angela het ogenschijnlijk onmogelijke ultimatum. Als hij Nederlands meest succesvolle actrice Bo Maerten in bed weet te krijgen, dan blijft ze bij hem. We volgen deze held van een ‘stuntman’ in zijn alles verwoestende
pogingen om Nederlands meest onbereikbare actrice te verleiden. Ron Goossens, Low-Budget Stuntman is geschreven door Steffen Haars en Flip van der Kuil en geregisseerd door Steffen Haars. De film is geproduceerd door Kaap Holland Film en is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds en de Netherlands Film Production Incentive. Ron Goossens, Low-Budget Stuntman wordt gedistribueerd door Entertainment One Benelux en draait sinds 26 januari 2017 in 102 Nederlandse bioscopen. Noot voor de redactie/niet voor publicatie
Neem voor meer informatie over Dennie Christia