Debuut single voor Fred Vriesema.

Fred Vriesema 56 jaar wonende in Den Helder ( maar geboren in Amsterdam ) is al vanaf kinds af aan bezig met muziek. Echter is Fred pas op latere leeftijd zijn passie betreft het zingen pas echt gaan ontdekken.  Fred is een graag geziene zanger op muzikale gelegenheden zoals Cafe’s / zalen , bruiloften en overige partijen. Maar hier bleef het eigenlijk altijd bij tot kort geleden!
Fred Vriesema heeft in zijn muzikale jaren nog nooit een studio bezocht of een singletje opgenomen, en gezien zijn collega artiesten her en der wel eens een studio bezochten belande Fred via Facebook bij BVB Producties in Friesland. Uit dit contact tussen de beide heren is er een 1ste single ontstaan voor Fred, namelijk de Single ‘’ Ik Leef Mijn Leven ‘’ origineel van Johnny Gold.

De Single is vanaf 3 Maart 2017 via alle bekende portals te verkrijgen.