Cornel brengt op verzoek ‘Ik hou nog steeds van jou’ uit

Tijdens een opnamen special over Frank van Etten was Cornel toevallig aanwezig in de  Frank van Etten studio. Presentator Ivo Franklin vroeg op een gegeven moment aan Frank hoe een plaat nou gemaakt wordt. Tijdens deze opnamen werd Cornel geïntroduceerd en daar is ter plekke het nummer ‘ Ik hou nog steeds van jou’ ontstaan dat over z’n vader gaat.

Het 6 minuten durende item van TV Oranje leverde Cornel veel positieve reacties op. Samen met z’n manager DJ Frans Entertainment heeft Cornel besloten om deze zware ballad uit te brengen. Volgens DJ Frans lijkt Cornel op z’n vader. ‘Dat komt in de tekst ook naar voren. Het is een zware plaat, maar dat ligt wel dicht bij z’n hart. Dat wordt ook z’n toekomst. Cornel probeert zich te onderscheiden van andere zangers. Het lalala gehalte met accordeonnetjes komt al heel veel voor. Cornel heeft z’n stem nou eenmaal mee. De nieuwe weg die hij inslaat past precies in zijn profiel’, aldus DJ Frans.

 

Wat heel veel mensen niet weten is dat Cornel al ruim 12 jaar bezig is met z’n muziekcarrière, waarvan ruim 8 jaar als professioneel zanger. Hij heeft 600 nummers in z’n repertoire staan en wordt daarom regelmatig geboekt op bruiloften.  Daarnaast staat hij bekend als een echte kroegzanger. De laatste tijd staat Cornel ook vaker in het voorprogramma van bekende artiesten. Onlangs deelde hij het podium met Ruth Jacott, Django Wagner en binnenkort ook met Frank van Etten. Meer info: www.zanger-cornel.nl / www.djfransentertainment.com