Conny Vandenbos: oeuvrebox met 15 cd’s

Een officiële, professioneel uitgebrachte cd-box met alles wat ooit van Conny Vandenbos is uitgebracht: de singles, de albums, bijdragen aan albums van andere artiesten, plus een groot aantal nooit eerder uitgebrachte studio-opnamen, demo’s en live-opnamen. Een droom? Niet meer! En jij kunt helpen dit project te realiseren.

 

Aan een dergelijk uitgebreid project hangt natuurlijk een flink prijskaartje:

– De masters moeten worden gedigitaliseerd, en vervolgens vindt een eerste correctieronde plaats, waarbij handmatig ongewenste bijgeluiden uit de opnamen worden verwijderd en eventuele beschadigingen worden hersteld. Hierna worden de liedjes digitaal opgepoetst om een mooi eindresultaat te verkrijgen.

– Nadat de audiobewerker klaar is wordt het geluid nogmaals helemaal gecontroleerd, zodat eventueel nog aanpassingen of correcties kunnen worden gemaakt.

– Voor de box, de 15 cd-hoesjes en het boekje worden tientallen foto’s gebruikt. Een aantal daarvan kan vrij worden gebruikt, maar voor andere foto’s moet worden betaald, waarbij het te betalen bedrag verschilt per foto en per fotograaf.

– De foto’s worden digitaal bewerkt om eventuele imperfecties te corrigeren en de kleuren bij te stellen.

– Voor de box en de hoesjes is een conceptontwerp gemaakt, waar een professionele ontwerpstudio mee aan de slag gaat.

– Voordat de box, de hoesjes en het boekje worden gedrukt vindt nog een laatste controle van de ontwerpen plaats.

– De box wordt vervolgens voor ons geproduceerd door een grote internationale platenmaatschappij.

Bovenstaande werkzaamheden plus de uiteindelijke productie zorgen niet alleen voor een mooie cd-box van Conny Vandenbos, maar ook voor een flinke rekening! Een deel daarvan is inmiddels gefinancierd, en voor het laatste deel wil ik de hulp inroepen van fans en iedereen die Conny Vandenbos een warmt hart toedraagt. Conny Vandenbos verdient het dat er een mooie, luxe box verschijnt, waarop naast alle hits ook eindelijk al die muzikale pareltjes te horen zijn die jaren ongebruikt in archieven lagen.

Omdat er al veel voorwerk is verricht, kan de cd-box al in april 2017 worden uitgebracht! Help jij mee dit unieke project mogelijk te maken? Let op! De box verschijnt in een eenmalige oplage van 1.000 exemplaren. Dus op = op.

https://www.voordekunst.nl/projecten/5374-conny-vandenbos-oeuvrebox-met-15-cds-1#Het%20verhaal