Auto’s van zanger Frank van Etten uitgebrand.

Twee Mercedessen van volkszanger Frank van Etten zijn gisteravond uitgebrand in Apeldoorn. Frank ; “Gisteravond hebben ze mijn Tour auto in de brand gestoken ! Helaas is de auto van mijn vrouw ook slachtoffer geworden van de brand …Wil verder niet ingaan op pers en vragen die mij de hele ochtend al gesteld worden. Politie doet nader onderzoek.”
Frank van Etten zou zingen op het verjaardagsfeest van de dochter van een bevriende ondernemer. Dat feest werd gehouden in diens lichtreclamebedrijf aan de Minden in Apeldoorn. Daar brandden de twee auto’s uit, zo meldt Omroep Gelderland. Enkele jaren geleden is hij verhuisd naar Sint Anthonis in Noord-Brabant.

Frank liet zojuist weten ; “Moe van alle commotie vandaag ! Heb opgetreden in Helmond en ben dankbaar voor alle lieve en mooie reacties van iedereen ! Dank allemaal…. Vanavond in shownieuws mijn pure verhaal ! “