25 jarig bestaan ‘De Nacht van Oranje’.

De Nacht van Oranje viert op 26 april zijn 25-jarig bestaan! Alle reden voor een super line-up en een nóg groter Oranjefeest. Inmiddels zijn 13 Hollandse top-acts vastgelegd. Op het affiche o.a. Frans Bauer, André Hazes en Wolter Kroes; net als party-beesten Snollebollekes, Het Feestteam, Gebroeders Ko en als special guest Vengaboys.

Artiesten brengen louter hun grootste hits die via lichtkranten uit volle borst meegezongen kunnen worden. Uiteraard is Lee Towers de traditionele afsluiter.

 

Voor de Nacht van Oranje 2017 zijn tot nu bevestigd: Frans Bauer, André Hazes, Wolter Kroes, Gebroeders Ko, Het Feestteam, Snollebollekes, Lee Towers, René Schuurmans, Alex, Stef Ekkel, John West, Jannes en de internationale feestact Vengaboys. En een jubileumfeest moet extra gevierd worden, dus er volgen nog een of twee grote namen!