Zangeres Angel – Rondje van mij

Zangeres Angel geboren 1971 te Haarlem is al op jonge leeftijd verhuist naar het dorp Heemskerk. Hierbij kwam al gauw het zingen in beeld. Sinds haar jonge jaren zingt zij voornamelijk Ballads van grote sterren als Barbra Streisand en Withney Houston en heeft daarmee al in menig lokale talentenjacht gestaan.

Hoogtepunt hierin was het winnen van een optreden op het Museumplein tijdens Koninginnedag. Waarbij onder andere Brain May, Marco Borsato en meerder artiesten stonden

Na een lange tijd het wat rustiger aan te doen besloot Angel in 2015 terug te komen in de Muziek. Zij debuteerde hierin met het Nummer “ The wonder off You” (Cover Elvis) Nu twee jaar later zingt ze voornamelijk haar eigen liedjes, waaronder haar laatste kerstnummer “Kerst met jou.  Daarnaast is Angel hard bezig om in 2017 haar album af te krijgen maar wilde haar fans niet laten wachten en componeerde zij samen met haar componist en tekstschrijver Ton Spronk weer de studio in.
Zij kwamen samen tot de volgende Single genaamd een “ rondje van mij ”. Hoe kan het ook anders als dat dit over een gezellig café gaat. Waarbij elk persoon in de kroeg wel langs komt De man aan de bar maar ook de gezelligheid onder elkaar. Dit vrolijke liedje weet het publiek goed te omschrijven in een snel uptempo. We hopen daarom ook dat het bij veel radiostations landelijk en regionaal, maar ook de internet stations word opgepakt