Zanger Pierre van Dam getroffen door een herseninfarct.

Zanger Pierre van Dam is na een ingreep in het ziekenhuis getroffen door een herseninfarct. Pierre was nog in het ziekenhuis toen het gebeurde, dus ze waren er snel bij, rust moet nu z’n werk doen.

 

Margreet van Dam laat weten;

Hij heeft dinsdagmiddag na zijn catheterisatie een herseninfarct gekregen, gelukkig waren we nog in het ziekenhuis waardoor de schade redelijk beperkt is gebleven, zijn rechterkant voelt als verdoofd, maar hij kan het bewegen en hij heeft al zijn kracht nog, we zijn ervan overtuigd dat het goed gaat komen, het zal tijd nodig hebben hij moet nu heel hard gaan werken, mijn verzoek is als jullie wat willen vragen, doe dat aub via mijn privé box via FB Pierre heeft zijn rust hard nodig, ik hou jullie op de hoogte
Lieve groetjes van Margreet