Zanger Dean Saunders is vrijgesproken.

Dean Saunders is vrijgesproken van het bedreigen van zijn ex-vriendin Jamie. De officier van justitie eiste een geldboete van 500 euro waarvan 200 euro voorwaardelijk met een proeftijd van 2 jaar. De zanger barstte vervolgens in tranen uit, zo weet RTV Noord-Holland, aldus de Telegraaf.

In oktober 2015 werd hij veroordeeld tot acht maanden cel voor het mishandelen van zijn ex, het in brand steken van de auto van zijn voormalige schoonhouders en het rondrijden met een mes in zijn auto. Zijn ex-vriendin sloeg hij een hersenschudding en een gebroken kaak. Het hoger beroep diende vandaag.

De bedreigingen zouden op 20 juli 2016 hebben plaatsgevonden, nadat Dean hun zoontje had afgezet. Vervolgens zou hij een mail van zijn ex hebben gekregen en daar zo boos over zijn geworden dat hij terugreed en Jamie en haar huidigde vriend bedreigde. De rechter sprak Dean vrij, omdat de getuigenverklaringen onvoldoende werden bevonden.

De zaak kreeg vorige week een bizarre wending toen zijn broer Jamie aankondigde tegen Dean te getuigen.

Bron Telegraaf.