Willem Barth steekt ‘Zeg heb jij iets tegen mij’ in feestelijk jasje

Dat Willem Barth van alle markten thuis is heeft hij in het verleden al vaak laten horen. Zijn herkenbare stemgeluid maakt vele mensen vrolijk. Aanstaande zaterdag 28 januari, organiseert hij een Gipsy Party in Tilburg m.m.v. Belle Perez en Django Wagner. De kans dat de party uitverkocht gaat worden is volgens Willem erg groot. In de vooravond van dit feest lanceert Willem zijn nieuwe single ‘Zeg heb jij iets tegen mij’.

 

Willem laat weten dat hij altijd al fan was van zanger en liedjesschrijver Tony Bass. Hij werd bekend in de jaren 60 en overleed helaas in 2005. Tony had oa. grote successen met  ‘Dat is het einde’,  Gina Lollobrigada en natuurlijk met ‘Ik ben met jou niet getrouwd’. Daarna bracht hij ‘Zeg heb jij iets tegen mij’ als opvolger uit. Zijn doel om ook hier een succes van te maken heeft hij nooit bereikt. Het nummer heeft niet de aandacht gekregen die het verdiende. Ik wilde het liedje graag nieuw leven inblazen en daarom heb ik samen met m’n producer Manfred Jongenelis ‘Zeg heb jij iets tegen mij’ in een nieuw feestelijk jasje gestoken’.

De beelden die tijdens het vertolken van z’n nieuwe single bij ‘ Hart voor Muziek’ werden opgenomen vormen het toneel van de clip. Willem: ‘Probeer zelf maar een 400 man publiek bij elkaar te krijgen om iets dergelijks op te nemen met goede camera’s en perfect licht. Dat is gewoon niet te realiseren. Bovendien vond ik het resultaat er erg leuk uitzien’.