Wesly Bronkhorst – ‘Jij Moet Nu Goed Zo Met Me Doorgaan’

Een geweldige nieuwe single van Wesly Bronkhorst. Een plaat die de meeste mensen wel zullen herkennen als tweede track op de vorige hit single ‘Jij Begrijpt Me’. Omdat tijdens de vele optredens in het land dit nummer keer op keer wordt aangevraagd hebben we besloten om ‘Jij Moet Nu Goed Zo Met Me Doorgaan’ als single uit te brengen.

 

“Toen ik een paar maanden geleden binnen kwam in mijn stamcafé werd ik, zoals wel vaker gebeurt, attent gemaakt op een melodie. “Hier moet je wat meedoen” zeiden ze. En daar hebben ze gelijk in gehad. We hebben op deze melodie een geweldige tekst geschreven die tijdens mijn optredens in het land door iedereen wordt meegezongen.”

 

Jubileumconcert live met band op 15 mei 2017.

Tijdens deze bijzondere avond, waarop hij zijn 15-jarig jubileum viert, komt voor zanger Wesly Bronkhorst een droom uit. De droom om met zijn fans een fantastische avond te beleven in het Amsterdamse Concertgebouw. Een reis door de tijd, een reis vanaf het begin “Op Weg” naar nu. 

Een imposante band zal Wesly Bronkhorst begeleiden, samen zullen zij er een spetterende show van maken. Deze avond zal Wesly laten zien waarvoor hij leeft, zal de lucht blauw zijn boven het concertgebouw en bent u allemaal welkom in zijn armen. Nog nooit bent u zo verwend. Hij is deze avond “Uw” zanger.

Jubileumconcert Wesly Bronkhorst
Tijdens deze bijzondere avond, waarop hij zijn 15-jarig jubileum viert, komt voor zanger Wesly Bronkhorst een droom uit. De droom om met zijn fans een fantastische avond te beleven in Het Concertgebouw. Een reis door de tijd, een reis vanaf het begin Op Weg naar nu.

Spetterende show
Een imposante band zal Wesly Bronkhorst begeleiden en samen zullen zij er een spetterende show van maken. Deze avond zal Wesly laten zien waarvoor hij leeft, zal de lucht blauw zijn boven Het Concertgebouw en bent u allemaal welkom in zijn armen. Hij is deze avond úw zanger.Jubileumconcert Wesly Bronkhorst
Tijdens deze bijzondere avond, waarop hij zijn 15-jarig jubileum viert, komt voor zanger Wesly Bronkhorst een droom uit. De droom om met zijn fans een fantastische avond te beleven in Het Concertgebouw. Een reis door de tijd, een reis vanaf het begin Op Weg naar nu.

Spetterende show
Een imposante band zal Wesly Bronkhorst begeleiden en samen zullen zij er een spetterende show van maken. Deze avond zal Wesly laten zien waarvoor hij leeft, zal de lucht blauw zijn boven Het Concertgebouw en bent u allemaal welkom in zijn armen. Hij is deze avond úw zanger.Meer Wesly? Kijk op: www.weslybronkhorst.nl