‘WAAR WAS JE’ is de nieuwe single van HANS KAAY

Sommige artiesten zie je of hoor je weinig op de Radio/Tv, omdat ze gewoonweg een ander route plannen in hun carrière. Hans Kaay (geboren en getogen Utrecht) is zo’n artiest. Jaren geleden begonnen in het Café van zijn broer Will, inmiddels een welbekende horeca-exploitant die veel Muziek evenementen organiseert in Will’s – Nieuwegein, met vooral hart voor de Nederlandstalige muziek, en dus het bloed kruipt waar het niet gaan kan……….

 

Vele optredens verzorgt Hans Kaay,zowel in Nederland als ook vaak in Benidorm (Cafe Bar Pinocchio). Neemt niet weg dat er ook een podium voor hem weggelegd was in het voorprogramma van Rene Froger of De Nacht van Oranje in Ahoy.

De meest opvallende single tot dusver was de Partyversie van ‘D’r uit is d’r uit’ alweer enige jaren geleden. Een echte kroegenknaller van de hand van Emile Hartkamp die ook nu weer verantwoordelijk is samen met Norus Padidar, voor zowel de productie als ook de Tekst & Muziek.
Hoe vaak je met een single schiet op de schijf van het succes is niet belangrijk, maar als je schiet doe het dan met scherp. En dit laatste is zeker het geval met het aanstekelijke ‘Waar was je’. Het antwoord is, waarschijnlijk ergens in ’n Cafe waar ook in Nederland als je deze hitgevoelige single gehoord hebt.