Uptempo Nederlandstalige skapop; Nieuwe single DE FIK ERIN

Uptempo Nederlandstalige skapop; Dat is de Brabantse formatie De Fik Erin. Al 10 jaar een begrip in het feesttent circuit en sinds een jaartje of 3 ook op de Nederlandstalige landelijke radio. Sinds het debuutalbum zijn de mannen serieus bezig met hun eigen sound en die hebben ze gevonden. 

Een mix van serieuze en grappige waargebeurde verhalen maken de teksten tot een herkenbaar geheel. Een strakke toch rocky ritmesectie, vrolijke melodieën en een blazerssectie waar je bang van wordt  zorgen ervoor dat de teksten staan een als huis.

“De Laatste Ronde” is weer zo’n herkenbare  situatie waar alle feestgangers mee te maken krijgen. Je gaat met je vrienden weer eens goed gek op stap maar voor je het weet klinkt de ‘Laatste Ronde’!

28 januari word hun album gepresenteerd en tevens zal ook het 10 jarig bestaan groots gevierd worden in De Witte Leeuw te Raamsdonksveer!

www.band-defikerin.nl