Twarres weer een duo.

Het Friese duo Twarres won in 1999 de tweede prijs en de publieksprijs van het ‘Friese Songfestival Liet’, met het liedje Wêr Bisto.

 

Zoals sommigen misschien al hadden opgemerkt speelt Julian niet meer in Twarres. Ze hebben na een goed gesprek besloten om als vrienden uit elkaar te gaan. Julian wil toch graag verder in een andere muzikale richting en Mirjam en Kristian gaan als duo door met Twarres.

Twarres gaat als voorheen (en zoals de naam eigenlijk ook zegt) dus in 2017 door als een duo. Pepijn van der Burgt heeft de afgelopen twee concerten de gitaar- en zangpartijen van Julian zeer goed overgenomen en zal dit in de toekomst blijven doen. Mirjam (zang en gitaar) en Kristian (zang en akoestische percussie) zullen, naast Pepijn, in de ‘basis-bezetting’ gewoon worden bijgestaan door Robin van Baaren op basgitaar. Bij grotere gigs wordt de ‘basis-bezetting’ aangevuld met de vaste bandleden Alexander Broussard (toetsen), Serge Naberman (electrisch gitaar) en Dennis van Hoorn (Drums).

 

Bron en foto Twarres.nl