TV Oost zendt de Twentse Eindejaarsconference uit

Vier cabaretiers, André Manuel, Thijs Kemperink, Jan Riesewijk en Nathalie Baartman, nemen 2016 door op een manier zoals alleen Twentenaren dat kunnen. Lekker nuchter en recht door zee. Een voorstelling vol vaart, humor, cabaret en muziek door cabaretiers uit de regio. Vlijmscherp, gevoelig en tegendraads. De Twentse Eindejaarsconference zie je vrijdag 6 januari om 21.00 en 23.00 uur bij TV Oost.

 

Typisch Twents maar grensoverschrijdend

In de voorstelling nemen de cabaretiers 2016 door waarbij onderwerpen als het leed van Aleppo en de vluchtelingen niet vermeden worden. Evenals de typische plekken en personen in en uit Twente die het afgelopen jaar het nieuws haalden. Met recht een Twentse eindejaarsconference die hier en daar grensoverschrijdend is.

De Twentse Eindejaarsconference zie je vrijdag 6 januari bij TV Oost om 21.00, 23.00 en 01.00 uur.

RTV OOST Twentse Eindejaarsconference Foto: Wilminktheater