Tom Haver weet het zeker, De liefde bestaat!

Iedereen twijfelt wel eens maar Tom weet het zeker, liefde bestaat en hij laat het weten ook. De altijd enthousiaste Noord-Hollandse zanger Tom Haver brengt op de valreep van 2016 weer een verrassend lekkere single uit.  Nu de  donkere dagen voor de deur staan en Oostenrijk zich weer klaar maakt voor een gezellig wintersportseizoen, weet de zanger precies het juiste moment te vinden om zijn vrolijke nieuwe single Liefde Bestaat met volle trots te lanceren. 

 

Zoals we eigenlijk niet anders gewend zijn van Tom is het weer een feestelijk, uptempo en opzwepend stukje muziek met een poppy sound die lekker in het gehoor ligt. Daarnaast kun je bijna niet anders dan automatisch meezingen op de aanstekelijke melodie. Wij weten het zeker, dit is een nieuwe hit voor Tom Haver. Niet voor niets is de single nu al te vinden in de Nederlandse apres ski top 10 voor komende winter. Deze muzikale duizendpoot zal naast zijn optredens in Nederland voor zijn wintertour weer wekelijks in Oostenrijk optreden in Westendorf, Kirchberg, Gerlos en Zell Am See.