’t Winterde in mij’ nieuwe single Marc Didden.

Nadat Marc Didden vorig jaar kwam met het lied ‘Liefhebben’ start hij het nieuwe jaar met het lied ”t Winterde in mij’. In dit luisterlied is een rol weggelegd voor de seizoenen, maar ook voor de al dan niet aanwezige liefde. “Het is niet een autobiografisch lied, maar ik kijk goed om me heen en dan probeer ik zo’n levensloop in een tekst te verwoorden.” vertelt Marc.

 

Als je kijkt naar de door Marc zelfgemaakte clip op you tube word je meegevoerd van de wintermaanden richting de lente naar uiteindelijk de zomer. Marc schreef zoals hij aangaf de tekst en de muziek is van componiste Rinie Houben. Hij heeft het lied opgenomen in de studio van John Coenen met zijn vaste pianist Patrick Vaessens en saxofonist Jo Keydener.

 

Sinds kort heeft Marc ook een eigen website, waar ook zijn eerdere clips ‘Heele’, ‘Wij’ en ‘Mensen Met Kloten’ zijn te vinden, maar waar ook de nodige achtergrondinformatie over hem staat. Zo lezen we dat Marc in het dagelijks leven werkt als decaan op een school voor voortgezet onderwijs. Marc zegt er het volgend over: “Ik ben decaan/loopbaanbegeleider op Charlemagne College Eijkhagen. Ik geef leerlingen advies over vak- en beroepskeuze. Een uitdagend en leuk beroep.” In zijn vrije tijd is Marc met muziek bezig en een blik op zijn site leert ons dat hij ook korte verhalen schrijft. “Ja, naast liedteksten, schrijf ik zo nu en dan korte verhalen die meestal eerst verschijnen in ons personeelsblad ‘Het Eijkenblad’, maar die kan ik vanaf nu dus ook op mijn site plaatsen.”

 

De single ”t Winterde in mij’ is te downloaden via iTunes, Spotify, Deezer.  Voor meer informatie over Marc is er zijn site: https://marcdidden.wordpress.com/