Social media kanaal “Tinder” bezongen door Feestduo Toe Maar

Met de single “ Heb ik jou niet op Tinder gezien” heeft Feestduo Toe Maar wederom een feestnummer aan de discografie toegevoegd.  Het dio uit het Brabantse Deel heeft al enige singles op hun naam staan en bij nog voor release weten we eigenlijk al wel dat het feestgehalte van de single 100% is. Trouw komen ze ieder jaar met carnaval met een spraakmakend nummer en dit keer is het er een met een boodschap.  
Muzikaal onder de aandacht brengen dat we communicatie bijna uitsluitend zich nog online afspeelt. Ook de app Tinder is niet meer weg te denken op de mobiel of Ipad van de ( oudere) jeugd.
Duo Toe Maar bestaat uit vader Emil en zoon Patrick en deze twee staan wekelijks ergens op het podium in het land.  Emil is de drummer geweest van Tony Bass terwijl Patrick de fijne kneepjes heeft geleerd van Tony.  In 2003 hebben ze hun eerste cd opgenomen onder leiding van de in 2005 te vroeg overleden Tony Bass. Het grootste ( cd) succes werd in 2008 gehaald met de single “ Gipsy lady in de zomerzon” . Nederlandstalige muziek gemengd met gipsy. Landelijke aandacht was het gevold en met was hierdoor o.s. te gast bij RTV Oost en gehaalden een hitnotering in de TROS sterren Top 20. Met de nieuwe single “ Heb ik jou niet op Tinder gezien” is de kans groot dat wederom airplay succes zal worden behaald gezien het onderwerp. De komende weken zal het nummer te horen zijn op de vele feesten in de aanloop naar het carnaval maar ook de radiozenders zullen zich niet ongemoeid laten is de verwachting. “ Heb ik jou niet op Tinder gezien” is te downloaden via de legale download portals te horen via Spotify – Deezer en Hits.NL en natuurlijk verkrijgbaar tijdens de optredens en via de website www.duotoemaar.nl