Ronnie Ruysdael: ‘Friet met Mayonaise’ zorgt voor lange polonaises richting de snackbar’

Zoals de één worstelt met een rookverslaving en de ander het niet kan laten om wekelijks een paar nieuwe schoenen te kopen, zo heeft Ronnie Ruysdael aan het einde van de week een godgloeiende trek in zo’n typisch Hollandse friet met mayonaise. Het liefst gepresenteerd in de klassieke puntzak. Het maakt hem niet uit of het dikke boerenfriet, ribbelfriet of raspatat is, als er maar de welbekende klodder mayonaise overheen loopt. Pas dan begint het weekend goed.
Het ‘lala’-gevoel, dat past bij deze smaaksensatie, komt tot uiting in zijn nieuwste carnavalssingle ‘Friet met Mayonaise’, wat op zijn beurt weer een vrije vertaling is van de Brabantse klassieker ‘Slaoi meej aai meej juin meej eerepel’.

Ronnie Ruysdael: ‘Stil blijven staan wordt moeilijk als je dit nummer hoort. Je krijgt maar 1 ingeving en dat is: NU in één lange polonaise naar de dichtstbijzijnde snackbar :-).

Vanaf nu is ‘Friet met mayonaise’ verkrijgbaar op iTunes en alle downloadportals.
Officiële website: www.ronnie.nl