Rogier & Co gaan ‘Pomptiedom’.

Ook in 2017 een knisperverse carnavalssingle van Rogier & Co! En, we hebben er eens lekker de tijd voor genomen om hem te bedenken dit jaar. Een echte Pomptiedom dus eigenlijk, lichtjes geïnspireerd door het Antilliaanse leven dat zowel Ro als Co jaarlijks zo lang mogelijk tijdelijk opsnuiven in de vakantie.

Heb jij je de afgelopen jaren ook gek laten maken door veel te hard of teveel werken? Heb je ook gevoeld dat je soms te weinig bewust of onbewust kon genieten van simpele dingen? Dan is het misschien de hoogste tijd om dat eens in te halen. Wees gerust, het zit ‘em in de kleine dingen, dus iedereen kan meedoen met onze nieuwe carnavalsklapper: Pomptiedom!
Het is heel simpel zegt het duo;
1. Verzamel fijne mensen om je heen
2. Zet je telefoon uit en muziek aan
3. Denk even niet na
4. Neem een drankje in de hand
5. Voel de zon in het hart
6. Beweeg en zing mee!
https://www.youtube.com/watch?v=onoAJTgX-bc