Paul de Laat maakt hilarische carnavalskraker; “In de growshop”!

Een knotsgek feestnummer vol met clichés over een zolder vol plantjes en attributen, op een deuntje dat niet zomaar uit je hoofd verdwijnt! Paul de Laat is al jaren een vaste waarde in het feest circuit. Zijn eigen feesthits met titels als; Siliconen bumpers, Hé waar gaat dat biertje heen en Troela oh troela worden ieder jaar weer veelvuldig gedraaid op een feestje.

Aan dit rijtje heeft hij dit jaar weer een nieuwe feesthit toegevoegd met de titel; “In de growshop”!
Een knotsgekke singel met heel veel humor over een actueel onderwerp met een hele commerciële beat. Zoals de titel al verraad zit het nummer vol clichés over een zolder vol plantjes dat op een heel grappige manier is geschreven en geproduceerd door Pauls vaste producer André Kooiman( hitschrijver voor de Double dj’s, Henk Bernard e.v.a.)
“Al vanaf dat ik de demo hoorde lag ik in een deuk om het nummer, en ik denk dat het ook nog eens een echte meezinger is“ aldus een lachende Paul. De single is vanaf Januari 2017 in alle grote download en streaming portals verkrijgbaar via het label AKMP en zal worden gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook de bijbehorende videoclip is weer een geweldig spektakel geworden en is bijna geheel een animatiefilm geworden met veel humor en details.
Met deze nieuwe single “In de growshop” heeft Paul de Laat weer een fantastische feestplaat afgeleverd. Een plaat die veel mensen een grote glimlach gaat bezorgen bij het horen van een deuntje dat niet zomaar uit je hoofd verdwijnt!

 

AKMP/www.pauldelaat.nl