Oude disco klassieker in Nederlands jasje voor Barbera van Voorst

”Liever dan Lief” bracht Barbera van Voorst in 2016 veel aandacht en airplay op in zowel Nederland als Vlaanderen. Ze heeft er enorm van genoten en heeft daardoor met nog meer plezier aan de opvolger gewerkt. En wat voor een. “ Come take my hand” van 2Brothers on the 4thFloor is omgetoverd tot “ Kom met me mee”
Opnieuw tekende Roy Otters voor de Nederlandse tekst en ook de productie was in zijn handen. Met deze nieuwe single gaan er nieuwe deuren open voor deze uit Heerde afkomstige zangeres.
De bijbehorende clip , ook een Roy Otters productie, is al te zien op de divers (clip) zenders en de reacties zijn zo goed dat ook de verwachting is dat de single door menig radiozender zal worden opgenomen in de playlijst
Vanaf vandaag te downloaden en streamen via alle legale digitale kanalen en fysiek te koop via de reguliere cd speciaalzaken en natuurlijk tijdens de optredens van Barbera van Voorst