Otto Roona componeert en schrijft eigen single.

Voor Otto Roona gaat 2017 goed van start. Zijn nieuwe titel ‘Proosten op het leven’ heeft voor hem een extra betekenis gekregen. Het nummer is namelijk door Otto zelf geschreven en gecomponeerd. Hij zocht contact met Jurgen Kuppens die voor hem de totale productie voor zijn rekening mocht gaan nemen, met een vruchtbare samenwerking tot gevolg.

Deze single is de voorbode op iets geheel bijzonders. Er komt namelijk een album uit op 26 februari. Het album draagt eveneens de titel ‘Proosten op het leven’ en zal gevuld worden met de beste ‘hits’ van Otto Roona, aangevuld met vrolijke duetten. Vorig jaar verscheen de solo single ‘Deze mooie nacht’ en de titel ‘Hé hé lekkerding’ die hij uitbracht als duet met Henk Stoelwinder en daarmee wekenlang bij de VBRO in België in de hitlijsten mocht staan