Nieuwe start voor Rianne Gerritse

De single ‘Het heeft geen zin om mij te bellen’ betekent voor Rianne Gerritse een nieuw start van haar zangcarrière.  Rianne Gerritse zingt al vanaf haar 16e en bracht al wat singles en cd’s uit en was in het piratencircuit ook bekend als Carola. Na het overleden van haar moeder in 2004 werd het stil rondom de zangeres. Tot ze 2 jaar geleden Henny Thijssen ontmoette, die haar aanraadde om de draad weer op te pakken.

 

Het nieuwe nummer is dan ook geschreven door Henny Thijssen. Henny Thijssen staat betekent als een van de beste levensliedschrijvers van Nederland. Hij schreef o.a. voor André Hazes, Frank van Etten en Tino Martin.

“En ik ook weer te boeken ben voor feesten en partijen onder nummer 0649899621  Ik bedank al mijn familie en vrienden en vriendinnen en kennissen voor alle steun en respect en zeker me mannetje Arie die achter mijn staan en me de ruggengraat hebben gegeven om weer te genieten van mijn zingen.” aldus een trotse Rianne Gerritse.