Nieuwe single Mooi Wark

De nieuwe single van Mooi Wark – “Drink Een Bier Met Pa” is nu uit en afkomstig van het recent verschenen album “D’r Op Of Gien Vreten”.  Het is wederom een prachtig ‘middle of the road nummer’ geworden. Een ode aan alle vaders van de wereld. Soms wil je niet toegeven dat hij gelijk heeft, maar naarmate je ouder wordt, en jezelf pappa wordt, weet je ‘hij had gelijk’.

 

Het is een heerlijk singer-songwriter nummer in de stijl van Creedence Clearwater/John Fogerty. Met een vleugje Southern rock. Het nummer was in no time geschreven aan de keukentafel van het studiocomplex van Dick Kemper. De reacties heeft de heren doen verbazen. Menig stoere grote kerel had tranen in zijn ogen bij het beluisteren van deze prachtige ode.

Een ding is zeker wees zuinig op je ouders, koester ze, geniet van ze, en onthoudt elke mooie herinnering. Wat zo vanzelfsprekend lijkt, kan maar zo voorbij zijn. Drink een bier met pa, praten over vroeger. Lachen om die oude tijd……..