Nieuwe single LeRoy En DeWitten “Scheiden”

Zij maken Nederlandstalige muziek in het popgenre. “Scheiden” is inmiddels de vierde single en video clip. Eerdere uitgebrachte singles zijn “Keer om”  “Zij Geeft Zoveel” en “Jongens Willen Jagen”. De clips van de drie tracks zijn inmiddels veelvuldig op YouTube maar vooral op facebook veel bekeken en gedeeld. De tekst en muziek is geschreven door Jan de Wit.

 

De tekst van Scheiden spreekt voor zich en staat ook op de website: www.leroyendewitten.nl. Tegelijk met de release van de track van Scheiden is ook de clip op Facebook en YouTube te vinden.

Leroy en DeWitten is een voortzetting van de band DeWitten.
Inmiddels bestaan ze uit Leroy Aarts zang, Dirkjan de Wit  elektrisch en akoestisch gitaar en zang, en Jan de Wit akoestisch gitaar en zang. Samen brengen ze een repertoire van makkelijk in het gehoor liggende Nederlandstalige muziek. Leroy zingt ook graag soul muziek, maar zijn stem past wonderwel precies bij de liedjes van Jan.

Hoe is Leroy bij de band gekomen?

Via het internet hebben zij elkaar “ontmoet” en is er een intensief contact ontstaan, dat te maken heeft met een klik. Een klik over de muziek, over de stem, over het samen musiceren, samen opnemen. Dat genereert veel positieve creativiteit in alles wat samen ondernomen en aangepakt wordt.

LeRoy en DeWitten treden ook op

Ze zijn als trio – of als 5-mans band met bas en drums – of als Leroy met orkestband – voor optredens te boeken via The White Label, zie voor meer informatie ook de website: www.leroyendewitten.nl