Nieuwe single van Duo kwats FT Wim Florack

Duo Kwats en Wim Florack hebben voor de gelegenheid (carnaval) de handen in elkaar geslagen. Voor ’n keertje eens wat anders !! Duo Kwats Ft. Wim Florack. Tijdens een van de vele gezellige ontmoetingen in de studio van Jurgen Kuppens is het idee ontstaan. ‘De eerste keer doet altijd zeer’, zo heet de nieuwe single van dit gelegenheids trio.

 

De single is goed ontvangen en de positieve reacties  zijn dan ook veelbelovend. Het is een echt feestnummer geworden, en ‘De eerste keer doet altijd zeer’  is iets wat lekker blijft hangen en gemakkelijk meezingt.

Duo Kwats heeft de afgelopen jaren al diverse nummers uitgebracht en doen de naam feestduo dan ook eer aan. Wim draait al heel wat jaren als zanger mee. Inmiddels al 10 jaar en heeft bewezen dat hij van alle markten thuis is. Van gevoelige ballads naar nummers met een zigeunersound en alles wat er tussen in zit. Alleen een echt feestnummer voor carnaval dat ontbrak nog aan zijn staat van dienst. Duo Kwats en Wim Florack hebben met ‘De eerste keer doet altijd zeer’. Een stoer carnavalslied gemaakt dat zeer zeker op het komende carnaval maar ook op alle andere feesten zeker te horen zal zijn.

Componist /Tekstdichter  ( Peter Bakx)