Nieuwe single Charlène.

In 2000 maakte Nederland kennis met de Tilburgse Charlène. En hoe ?  Haar de debuutsingle zorgde gelijk voor televisieoptredens en gastoptredens bij concerten van Frans Bauer en Marianne Weber. Vanaf dat moment laveerde zij succesvol tussen de schoolbanken en het podium.

Anno 2016/2017 is Charlène een volwassen vrouw met een imposante carrière, vier prachtige albums en ’n reeks van hitsingles. In 2016 hernieuwde zij de samenwerking met producer Manfred Jongenelis, die terstond met haar het moderne Mijn Hart Kent Geen Geheimen opnam.

Toch keert zij met deze single weer helemaal terug naar de sound waar het allemaal ooit mee begon. Carlo Verkooijen schreef speciaal voor haar dit prachtige Denk Ik Aan Jou, waarop Manfred een geweldig arrangement los liet. Het resultaat ? Hét bewijs dat we nog heel lang van Charlène kunnen en zeker gaan genieten !