Nieuwe singel voor de Partycaptains heet “Tijd voor een feestje”!

De Partycaptains hebben al 2 jaar op rij een grote carnavalskraker gescoord. Hun debuutsingel “Van top tot teen” zette het duo meteen op de kaart bij feestend Nederland en ook met de opvolger “Tante mien” ging het succes in de hoogste versnelling door! Inmiddels is de bezetting van het duo veranderd en wordt Mitch Kerstens tegenwoordig vergezeld door Jurgen Rennen.

 

Samen hebben ze de act verder geprofessionaliseerd met nieuwe outfits, een nieuw en verbeterd repertoire en nu ook met een nieuwe singel!
De nieuwste feestsingel getiteld; “Tijd voor een feestje” is een feestversie van een megahit uit de 90’s, die net als alle Partycaptains platen weer is geproduceerd door André Kooiman die ook de tekst schreef. “Dit is een echte meezinger met een vette beat in de nieuwe feestsound van 2017” zeggen de Partycaptains enthousiast! De singel “Tijd voor een feestje” is verkrijgbaar in alle grote
download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België en ook is de nieuwe videoclip te zien zijn via o.a. Youtube.
Met hun nieuwe singel zijn de Partycaptains weer helemaal op de juiste koers en zullen ze weer op menig feestje te horen en te zien zijn in 2017!