NIEUWE KLUBBB3 ALBUM VAN NIETS OP 1 IN DUITSE ALBUMCHARTS!

Een Nederlander, een Duitser en een Belg… Het zou het begin kunnen zijn van een goeie mop! Maar voor Jan Smit, Florian Silbereisen en Christoff is hun ‘Spaß Projekt’ toch aardig serieus geworden. De mannen komen vandaag met hun nieuwe album ‘Jetzt Geht’s Richtig Los’ vanuit het niets op nummer 1 binnen in de officiële Duitse albumcharts.

 

Iets wat voor maar weinig Nederlanders is weggelegd!

De 31 jarige Smit en zijn collega’s zijn compleet door het dolle heen: ‘We hebben onszelf echt 3 keer moeten knijpen om te beseffen dat dit geen droom is! En reken maar dat er iemand boven met een grote glimlach naar beneden kijkt…’ Het is inmiddels het 2e album van KLUBBB3. Precies een jaar geleden kwam ‘Vorsicht Unzensiert’ uit, dat de gouden status bereikte in zowel Duitsland, Oostenrijk en België! Inmiddels zijn ze de grens van 200.000 verkochte exemplaren gepasseerd, en dus mogen de heren zich alweer verheugen op platina bij onze oosterburen. Binnenkort komt KLUBBB3 ook voor promotie naar Nederland! Wordt vervolgd…