Nieuwe kansen voor Marco Schouten in 2017

2017 staat voor Marco Schouten in het teken van nieuwe kansen en die kansen heeft hij direct aangegrepen. Hij is een samenwerking aangegaan met Lucas en Gea en zijn nieuwe single ‘Hotel engel’ is opgenomen bij Niels Lingbeek.

In 2017 hoopt Marco Schouten op meer nieuwe kansen. Hij zingt al met al zo’n 11 jaar, maar is altijd op zoek naar wat nieuws. De eerste stap die de zanger heeft gemaakt, is een samenwerking aangaan met Lucas en Gea. Zij gaan hem, waar nodig is, steunen en begeleiden in zijn muzikale carrière en verboeken.

Als eerste heeft het duo samen met Marco en zijn vrouw de nieuwe single ‘Hotel engel’ geschreven. De insteek hiervan was het overlijden van vader Schouten. “We hebben de single zo gemaakt dat iedereen die iemand heeft verloren zich in de tekst kan vinden”, aldus Marco. De single is daarna opgenomen in de studio van Niels Lingbeek waar onder andere de singles van Lucas en Gea vandaan komen. Dit biedt de zanger opnieuw kansen en nog belangrijker: een mooi eindresultaat. Marco Schouten is erg tevreden over zijn nieuwe single ‘Hotel engel’ en hij hoopt vele muziekliefhebbers met hem.